Grybai, troškinti baltajame vyne

Grybai, troškinti baltajame vyne
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grybai, švieži, 400 gramų
  • Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Vynas, baltas, 3 valgomieji šaukštai
  • Česnakas, skiltelė, 1 vienetas
  • Petražolės
  • Juodieji pipirai, malti
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti švieži grybai apkepinami svieste, prie jų pridedama sutrinto česnako, smulkiai supjaustytų petražolių lapelių, maltų pipirų, miltų, druskos, užpilama vynu ir trupučiu vandens. Troškinama ant mažos ugnies, kol grybai suminkštės.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
as2
2011-02-16 02:14
kodel moderatoriai neistrina neisaukletu zmoniu komentaru... top: o siaip receptas geras
(anonimas)
2009-08-10 20:07
oku2:
(anonimas)
2009-08-10 20:06