Grybai, troškinti baltajame vyne
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grybai, švieži, 400 gramų
- Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Vynas, baltas, 3 valgomieji šaukštai
- Česnakas, skiltelė, 1 vienetas
- Petražolės
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti švieži grybai apkepinami svieste, prie jų pridedama sutrinto česnako, smulkiai supjaustytų petražolių lapelių, maltų pipirų, miltų, druskos, užpilama vynu ir trupučiu vandens. Troškinama ant mažos ugnies, kol grybai suminkštės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-08-10 20:07
oku2:
2009-08-10 20:06
2011-02-16 02:14