Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Upėtakis, 1 kilogramas
- Baravykai, džiovinti, 30 gramų
- Sviestas, tirpintas, 2.5 valgomojo šaukšto
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
- Morkos, 1 vienetas
- Salierai, 1 vienetas
- Petražolės, šakelė, 1 vienetas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Pro pakaklę upėtakiai išvalomi, įtrinami druska, prikemšami įdaro ir užsiuvami. Tada apvoliojami miltais, apkepinami svieste, sudedami į troškintuvą ir su prieskoninėmis daržovėmis ištroškinami. Baigiant troškinti supilama grietinė.
Įdaras: išmirkyti baravykai apvirinami ir smulkiai supjaustomi. Pridedama svieste pakepintų svogūnų, išmaišoma.
Upėtakiai tiekiami (išėmus siūlus) pašildytame pusdubenyje, užpilti padažu, kuriame buvo troškinti. Atskirai galima tiekti virtų bulvių, makaronų arba žalių salotų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2008-10-31 12:39
labai skanu
2008-10-31 12:40