Grybų ir konservuotų žirnelių mišrainė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Konservuoti žirneliai, 2 valgomieji šaukštai
- Grybai, marinuoti, 2 valgomieji šaukštai
- Morkos, 2 vienetai
- Marinuoti agurkai, 1 vienetas
- Salierai, šaknys, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Svogūnai, 0.5 vieneto
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Paprika
- Juodieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Morkos, salierai išverdami, nulupami ir supjaustomi griežinėliais. Agurkas nulupamas, perplaunamas išilgai į 4 dalis, kurios supjaustomos skersai plonais gabaliukais. Marinuoti grybai nuvarvinami, supjaustomi mažais gabaliukais. Žirneliai taip pat nuvarvinami. Kietai išvirto kiaušinio baltymas supjaustomas kubeliais, o trynys ištrinamas kartu su majonezu ir grietine, svogūnas supjaustomas.
Viskas sudedama į dubenį, įberiama druskos, paprikos, maltų pipirų ir išmaišoma. Sudėjus į salotinę, puošiama grybų kepurėlėmis, konservuotais žirneliais, kiaušinio baltymu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai