Grybų ir konservuotų žirnelių mišrainė

Grybų ir konservuotų žirnelių mišrainė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Konservuoti žirneliai, 2 valgomieji šaukštai
  • Grybai, marinuoti, 2 valgomieji šaukštai
  • Morkos, 2 vienetai
  • Marinuoti agurkai, 1 vienetas
  • Salierai, šaknys, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Svogūnai, 0.5 vieneto
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Paprika
  • Juodieji pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Morkos, salierai išverdami, nulupami ir supjaustomi griežinėliais. Agurkas nulupamas, perplaunamas išilgai į 4 dalis, kurios supjaustomos skersai plonais gabaliukais. Marinuoti grybai nuvarvinami, supjaustomi mažais gabaliukais. Žirneliai taip pat nuvarvinami. Kietai išvirto kiaušinio baltymas supjaustomas kubeliais, o trynys ištrinamas kartu su majonezu ir grietine, svogūnas supjaustomas.
Viskas sudedama į dubenį, įberiama druskos, paprikos, maltų pipirų ir išmaišoma. Sudėjus į salotinę, puošiama grybų kepurėlėmis, konservuotais žirneliais, kiaušinio baltymu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai