Grybų kotletai

Grybų kotletai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grybai, šaldyti, 500 gramų
  • Miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Pasūdytus užšaldytus grybus apvirti, palikti nusivarvėti.

  2. Sumaišyti grybus su druska (jei trūksta), pipirais.

  3. Susmulkinti svogūną, sudėti juos į grybus, įmušti kiaušinį, viską sutrinti trintuvu. Į masę dėti miltus, viską dar kartą pertrinti iki vientisos masės. Masė turi būti minkšta, primenanti įprastinę kotletų masę.

  4. Gautą masę kabinkite su šaukštu, dėkite į įkaitintą keptuvę (~ 2 v.š.) kaip kotletuką, apkepkite kotletus iš abiejų pusių.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Ieva Visockytė
» Rašyti komentarą
» Komentarai