Grybų maltinukai lenkiškai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grybai, 50 gramų
- Bandelės, mažos, 2 vienetai
- Sviestas, 30 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Petražolės
- Juodieji pipirai
- Druska
- Taukai (kiaulių), 60 gramų
- Kvietiniai miltai, 50 gramų
- Džiūvėsėliai, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Kartu sumalama išvirti grybai, išmirkytos ir išspaustos bandelės, pakepinti svogūnai. Viskas pasūdoma, įmušamas kiaušinis, įberiama pipirų, supjaustytu petražolių lapelių ir gerai išmaišoma. Padalijus į 8—10 dalių, padaromi ovalūs plokšti maltinukai. Jie pavoliojami miltuose, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, dar pavoliojami džiūvesėliuose ir iškepami taukuose ar aliejuje.
Patiekiama su bulvių koše ir su raugintais kopūstais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai