Grybų maltinukai lenkiškai

Grybų maltinukai lenkiškai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grybai, 50 gramų
  • Bandelės, mažos, 2 vienetai
  • Sviestas, 30 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Petražolės
  • Juodieji pipirai
  • Druska
  • Taukai (kiaulių), 60 gramų
  • Kvietiniai miltai, 50 gramų
  • Džiūvėsėliai, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Kartu sumalama išvirti grybai, išmirkytos ir išspaustos bandelės, pakepinti svogūnai. Viskas pasūdoma, įmušamas kiaušinis, įberiama pipirų, supjaustytu petražolių lapelių ir gerai išmaišoma. Padalijus į 8—10 dalių, padaromi ovalūs plokšti maltinukai. Jie pavoliojami miltuose, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, dar pavoliojami džiūvesėliuose ir iškepami taukuose ar aliejuje.
Patiekiama su bulvių koše ir su raugintais kopūstais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai