Grybų omletas

Grybų omletas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pipirai, juodieji
  • Aliejus
  • Pievagrybiai, 250 gramų
  • Sviestas, 30 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kiauliena, kumpis, 100 gramų
  • Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:

Grybai supjaustomi mažomis skiltelėmis ir 5—10 min. patroškinami aliejuje su petražolių lapeliais ir prieskoniais. Iš trynių, miltų užmaišoma netiršta tešla (grietinės tirštumo, kuri sumaišoma su grybais, kumpio kubeliais ir atskirai išplaktais baltymais). Omletas iškepamas keptuvėje su daug aliejaus.
Valgis paduodamas karštas.

» Rašyti komentarą
» Komentarai