Grybų omletas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pipirai, juodieji
- Aliejus
- Pievagrybiai, 250 gramų
- Sviestas, 30 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kiauliena, kumpis, 100 gramų
- Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
- Druska
- Petražolės
Gaminimo instrukcija:
Grybai supjaustomi mažomis skiltelėmis ir 5—10 min. patroškinami aliejuje su petražolių lapeliais ir prieskoniais. Iš trynių, miltų užmaišoma netiršta tešla (grietinės tirštumo, kuri sumaišoma su grybais, kumpio kubeliais ir atskirai išplaktais baltymais). Omletas iškepamas keptuvėje su daug aliejaus.
Valgis paduodamas karštas.
» Rašyti komentarą
» Komentarai