Grybų padažas

Grybų padažas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Juodieji pipirai
  • Sultinys, 1.5 stiklinės
  • Pievagrybiai, 6 vienetai
  • Sviestas, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Kvietiniai miltai, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Druska
  • Svogūnai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Pievagrybiai smulkiai supjaustomi. Į supjaustytus ir pakepintus svogūnus sudedami grybai, įberiama miltų, išmaišoma ir dar pakepinama (apie 2 min.). Viskas atskiedžiama sultiniu, įberiama druskos, juodųjų pipirų, pavirinama, pagardinama grietine.
Padažas tinka prie įvairių švelnesnio skonio mėsos, kruopų, daržovių, ypač bulvių patiekalų. Aštriems patiekalams šis padažas netinka, nes nustelbia pagrindinio valgio skonį.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
hm
2015-11-16 16:13
tai o kur sviestas?
Birute
2015-10-02 13:53
Patarimas,skanus padažas visuomet paslėps nepavykusio kepsnio skonį
lalala
2015-03-07 20:38
as puse vistienos sultinuko i 1,5 stiklines vandens dejau, labai skanu buvo.
kepeja1
2014-04-29 09:27
prisimenu baba toki gamino
Ndre
2013-09-18 17:41
O kiek sultinio kubeliu dedasi i 1,5 stiklines? Vienas? Aciu.