Grybų pyragas

Grybų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Tešla, sloksniuota, 200 gramų
  • Grybai, virti, 100 gramų
  • Žalumynai, Provanso, 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Žiediniai kopūstai, 100 gramų
  • Vištienos faršas, 100 gramų
  • Česnakas, 1 skiltelė
  • Aliejus, kepimui
  • Sviestas, skardai patepti
  • Druska
  • Juodieji pipirai, malti
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Tešlą šiek tiek pakočioti ir ja iškloti kepimo skardą, pateptą sviestu.

Įdarui grybus išvirti, pasmulkinti ir kepti keptuvėje kartu su svogūnais (pjaustyti kubeliai), smulkintais česnakais ir smulkintais žiediniais kopūstais. Į apkepusį įdarą įmaišyti provanso žoleles, kepintą faršą ir pipirus.

Tada reikia pasiruošti užpilą. Kiaušinius išplakti su grietine ir druska, kad pasidarytų vientisa masė.

Į tešla išklotą skardą dedame įdarą ir ant viršaus pilame grietinės - kiaušinių užpilo, kad jis apsemtų įdarą, ir šauname skardą į 180-200 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepti apie 20 minučių. Skanaus :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai