Grybų sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grybai, 400 gramų
- Bulvės, 200 gramų
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Sviestas, 60 gramų
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Jei turite šviežių grybų, tai juos teks nuvirti, nes tik tuomet galėsime naudoti sriubai bei atskirti kotelį nuo kepurėlės.
Grybų šaknis pakepinau ant sviesto kartu su susmulkintais svogūnais ir morkomis, o kepurėles sudėjau į verdantį vandenį ir viriau 40 minučių.
Po to į sriubą sudėjau susmulkintas bulves, pakepintus grybų kotelius su morkomis ir svogūnais, prieskonius, lauro lapelių ir viriau dar 20-25 minutes.
Sriuba paruošta. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai