Grybukai

Grybukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grietinė, 150 gramų
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Sviestas, 200 gramų
  • Soda, nugesinta, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kvietiniai miltai, pagal konsistenciją
Gaminimo instrukcija:

Glazūra:
Kiaušinio baltymas - 1 vnt
Cukraus pudra - 15 šaukštas
Citrinos rūgštelė
Aguonos

Kiaušinius ištriname su cukrumi, tirpintu sviestu, cukrumi, pilame grietinę su nugesinta soda ir miltų tiek, kad tešla būtų pakankamai tiršta. Iškeptus grybukų kotelius padažome glajumi ir pamirkome aguonose. Jei į glajų įdėsime kakavos, galime dažyti ir grybukų galvutes.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Aura
2017-06-01 00:47
O kartais ar nemeduolinė tešla turi būt tikriems grybukams,nes biskvitas ir glajus man asmeniškai tik akis paganyt...
Birute
2016-08-24 15:22
15 saukstu cukraus pudros?
Birute
2016-08-24 15:22
15 saukstu cukraus pudros?
rima
2016-06-27 13:04
Skanumėlis
Gediminas
2015-09-04 15:36
Puikus sausainiai tinka visoms progoms