Guliašas
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Druska
- Kukurūzai, miltai, 150 gramų
- Actas, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaulienos sprandinė, 500 gramų
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Sojos padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 0.5 vieneto
- Imbieras, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Juodieji pipirai, malti
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Kiaulienos sprandinę supjaustyti kubeliais. Į mėsą suberti kukurūzų miltus (arba bulvių krakmolą), suberti cukrų, supilti actą, sojos padažą, sukapotą svogūną, imbierą, druska ir pipirus. Išmaišyti.
Įkaitinti aliejų ir viską sudėti į keptuvę. 
Kepinti vis pamaišant apie 15-20 minučių. 
Labai skanu su ryžiais. :)
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2014-06-26 17:20
nieko skanaus, labai daug acto net galva svaigo kol iskepiau ir valgant labai jautesi ir beje tas sojos padazas cia visai netinka geriau volcesterio.
                    2013-06-07 12:13
Reikes pabandyti ,atrodo tikrai skaniai 
                    
2012-02-07 14:00
Geras receptas ,skanu.
                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    
2015-03-13 20:56