Guliašas su kiauliena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, 500 gramų
- Bulvės, 8 vienetai
- Pomidorų padažas
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Supjaustyti kiaulieną gabalėliais, pakepinti apvoliojus miltuose.Bulves nuskusti, supjaustyti kubeliais. Į puodą sudėti apkeptą mėsytę, bulves, supjaustytą svogūną. Ir troškinti. Kai bulvės taps minkštos, sumaišyti šaukštą miltų su pomidorų padažu ir dėti į puodą. Įdėti grietinę ir truputį pavirti, kol sutirštės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-10-01 12:16
tiesa pamirsau , kad reikia deti dar supjaustyta paprika raudona, pries troskinant, jei nededame parikos, galima raugintu kopustu, bet tada nereikia deti marinuotu agurku ir grybu.
2011-09-30 18:49
mano uosviene vokiete, bet ji kitaip gamina: reikia specialaus puodo-keptuves, su tokiu stikliniu dangciu, pailgos formos. is pradziu ant margarino apkepa kiaulienos rukyta lasinukus kur su mesyte, kubeliais supjaustyti, kai apkepa, deda supjaustytus bet ne griezineliais svogunus, tada kai apkepa sudeda mesyte ir apkepa. veliau vis kaskart dapila truputu vandens, troskina, kai nugaruoja vanduo ir vel dapila. veliau supjaustom marinuotus agurkus griezineliais, tada pievagrybiu. Aisku reikia prieskoniu: druska, pipirai, oreganas, majorunas. ir taip apie valanda troskinti, vis dapilant vandens, bet ne perdaug, kad vos apsemtu iki puses mesa. kai vandens nelieka kas kart leisti apskrudinti, ir vel dapilti vandens. veliau gaminame padaza: keptuveleje tirpdom sviesta, kai istirpsta 1.5 valgomojo sauksto miltu issukame svieste, kad nebutu gumuleliu, kol pagels, tada sia mase pilti i puoda, ismaisyti. tada ipilame vandens mazdaug 1 stikline, ismaisome,ir gaunasi padazas. cia yra tikras vokiskas guliasas. As taip irgi darau, labai skanu.
2011-07-01 19:04
Gal patartumet kanors ka galima vietoj grietines naudot?
2011-06-02 11:00
ai kaip skanu.mes gaminame neblogiau,uz vokiecius
2011-10-08 13:37