Guliašas su šafranu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Mėsa, 1000 gramų
- Svogūnai, 5 vienetai
- Grietinė, 200 mililitrų
- Sojos padažas
- Česnakas, 2 galvos
- Druska
- Pipirai
- Šafranas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 9
Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir sudedam į puodą apkepinti ant aliejaus. Sudedam kubeliais supjaustytą mėsą, pagardinam druska pipirais ir kepam, pamaišant, 10 min. Supilam grietinę, pilam sojos padažo pagal skonį ir dedam truputį šafrano. Įdedam dvi galvas (nelupto) česnako ir uždengiame dangčių. Troškinti pusantros valandos.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai