Guliašas su šparaginėmis pupelėmis

Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jautiena, 200 gramų
  • Aviena, 200 gramų
  • Kiauliena, 200 gramų
  • Svogūnai, 4 vienetai
  • Margarinas, 2 valgomieji šaukštai
  • Šparaginės pupelės, 500 gramų
  • Kvietiniai miltai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:

Mėsa supjaustoma 2X2 cm dydžio kubeliais ir apkepinama margarine kartu su smulkiai supjaustytais svogūnais. Svogūnams truputį apkepus, įpilama šiek tiek vandens ir patroškinama, kol mėsa beveik suminkštėja. Tuomet sudedamos nuplautos ir nusausintos jaunų pupelių ankštys. Įberiama druskos bei pipirų ir vėl troškinama ant mažos ugnies. Kad padažas būtų tąsus, įberiama truputį miltų. Prie guliašo paduodamos petražolių lapeliais apibarstytos bulvės.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Greta
2017-10-29 12:51
Mielas Artūrai, šparagai (dar žinomi kaip smidrai) ir šparaginės pupelės yra du skirtingi dalykai
Arturas
2017-10-17 21:43
Tai nuo kada ant sparagu auga pupeles