Guliašiukas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, 800 gramų
- Svogūnai, 4 vienetai
- Druska
- Pipirai
- Pomidorų padažas, 5 valgomieji šaukštai
- Morkos, 2 vienetai
- Aliejus
- Česnakas, 3 skiltelės
- Lauro lapai, malti
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Kiaulieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite gabaliukais, pabarstykite pipirais, maltais lauro lapais, pipirais, įtrinkite trintu česnaku. Marinuokite apie valandą laiko kambario temperatūroje.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir ant didelės ugnies apkepkite mėsytę. Tada sudėkite apkepti svogūnus, kiek vėliau - tarkuotas morkas, berkite druskos.
Viska apkepus dėkite pomidorų padažo ir troškinkite. Jei reikia, galite įpilti šiek tiek verdančio vandens. Troškinkite, uždengus dangtį, ant lėtos ugnies 40 - 60 minučių, kol mėsa taps minkšta.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-03-13 21:00
Skanu
2015-12-30 12:58