Guliašiukas

Guliašiukas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, 800 gramų
  • Svogūnai, 4 vienetai
  • Druska
  • Pipirai
  • Pomidorų padažas, 5 valgomieji šaukštai
  • Morkos, 2 vienetai
  • Aliejus
  • Česnakas, 3 skiltelės
  • Lauro lapai, malti
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite gabaliukais, pabarstykite pipirais, maltais lauro lapais, pipirais, įtrinkite trintu česnaku. Marinuokite apie valandą laiko kambario temperatūroje.

  2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir ant didelės ugnies apkepkite mėsytę. Tada sudėkite apkepti svogūnus, kiek vėliau - tarkuotas morkas, berkite druskos.

  3. Viska apkepus dėkite pomidorų padažo ir troškinkite. Jei reikia, galite įpilti šiek tiek verdančio vandens. Troškinkite, uždengus dangtį, ant lėtos ugnies 40 - 60 minučių, kol mėsa taps minkšta.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Viktoras
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vilius
2015-12-30 12:58
As i mesa marinavimui ipiliau vorcesterio tj buwo pasakiskas padazas visa seima dziauges siuo skanestu
renata
2015-03-13 21:00
Skanu