Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jautiena, 700 gramų
- Lašinukai , (švieži), 100 gramų
- Bulvės, 700 gramų
- Pomidorai, 300 gramų
- Paprika, saldi, 250 gramų
- Svogūnai, 200 gramų
- Česnakas, 3 skiltelės
- Kmynai, 1 arbatinis šaukštelis
- Paprikos milteliai, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 15
Viską supjaustome kubeliais. Į puodą (pageidautina su storų dugnų) sudedam lašinius ir apkepinam kol visi riebalai neišsiskirs. Spirgučius išimam. Sudedam svogūnus, pakepinam. Suberiame paprika, kmynus, išmaišome ir troškiname 2 min. Sudedame mėsa, ir troškiname dar 7 min. barstome druskos, paprikos miltelių. Supilame tiek vandens, kad apsemtu mėsą. Troškiname 1,5-2 val., reikalui esant įpilame vandens. Sudedame bulves, supilame 2-2,5 l vandens ir verdame kol bulves išvirs. Sudedame papriką, pomidorus ir dar verdame 5-7 min. Sudedam česnaką. Pasūdome.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-07-12 19:08
Skanu As dar idejau kelis (6) supjaustytus sampinjonus. Tinka.
2018-11-22 19:51