Gurmaniška džiovintų pievagrybių sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pievagrybiai, 350 galvų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Agavos sirupas, 1 valgomasis šaukštas
- Balzaminis actas, 1 valgomasis šaukštas
- Avokadai, gerai prinokęs, 1 vienetas
- Pomidorai
- Česnakas, 3 skiltelės
- Vanduo, 1.5 stiklinės
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Smulkiai supjaustyti svogūną , sumaišyti su alyvuogių aliejumi , balzaminiu actu ir agavos sirupu, sudėti smulkintus grybus. Viską sudėti į karščiui atsparų indą ir džiovinti orkaitėje ,40 °C temperatūroje, 2 - 3 valandoms.
Smulkintuvus sutrinti nuluptą ir supjaustytą avokadą su pomidoru, česnaku ir trupučiu aliejaus. Viską užpilti 1,5 puodelio verdančio vandens ir sudėti paruoštus svogūnus. Pagardinti druska, pipirais.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai