Gurmaniška džiovintų pievagrybių sriuba

Gurmaniška džiovintų pievagrybių sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pievagrybiai, 350 galvų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Agavos sirupas, 1 valgomasis šaukštas
  • Balzaminis actas, 1 valgomasis šaukštas
  • Avokadai, gerai prinokęs, 1 vienetas
  • Pomidorai
  • Česnakas, 3 skiltelės
  • Vanduo, 1.5 stiklinės
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Smulkiai supjaustyti svogūną , sumaišyti su alyvuogių aliejumi , balzaminiu actu ir agavos sirupu, sudėti smulkintus grybus. Viską sudėti į karščiui atsparų indą ir džiovinti orkaitėje ,40 °C temperatūroje, 2 - 3 valandoms.

  2. Smulkintuvus sutrinti nuluptą ir supjaustytą avokadą su pomidoru, česnaku ir trupučiu aliejaus. Viską užpilti 1,5 puodelio verdančio vandens ir sudėti paruoštus svogūnus. Pagardinti druska, pipirais.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai