Gurmaniški sumuštinukai su krevetėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Konservuoti žirneliai, 150 gramų
- Batonas, prancūziškas, 3 riekės
- Feta sūris, 80 gramų
- Krevetės, 6 vienetai
- Česnakas, 2 skiltelės
- Alyvuogių aliejus
- Citrinų sultys
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Žirnelius smulkintuvu sutrinkite su sūriu, trintu česnaku, druska bei pipirais.
Krevetes apskrudinkite iš abiejų pusių keptuvėje su alyvuogių aliejumi.
Ant batono riekių tepkite žirnių ir sūrio užtepėkę, dėkite po dvi krevetes ir apšlakstykite sumuštinius citrinos sultimis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-10-21 01:03
Skanu
2017-05-22 05:18