Gyvatukai iš vištienos ir varškės

Gyvatukai iš vištienos ir varškės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištų blauzdelės, 2 gabalai
  • Vištienos filė, 1 gabalas
  • Moliūgai, 400 gramų
  • Varškė, 200 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Geltonosios paprikos, 0.5 vieneto
  • Manų kruopos, 2 saujelės
  • Prieskoniai, 1 žiupsnelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos filė ir svogūną sumalti, įmušti kiaušinį, sudėti varškę, suberti druską, prieskonius ir gerai išminkyti bei išmaišyti.

  2. Papriką šiek tiek pamerkti į karštą vandenį, nulupti odele, supjaustyti nedideliais gabaliukais ir irgi pridėti, supilti manus. Dar kartą viską išminkyti.

  3. Suformuoti delno ilgio nestorus apvalius gyvatukus. Apkepti keptuvėje.

  4. Juos sudėti ant kepimo popieriaus. Šalia, ant popieriaus, padėti nedideliais gabaliukais supjaustytą moliūgą - būtinai apšlakstyti keliais aliejaus lašais bei apibarstyti druska.

  5. Iki 160 - 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 20 - 25 minutes. Skanaus.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Vija
» Rašyti komentarą