Hamburgiška ungurio sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Ungurys, šviežias, 500 gramų
- Kiauliena, kaulai, 500 gramų
- Kiauliena, kumpis, rūkytas, 125 gramai
- Žalumynai, (įvairūs)
- Slyvos, džiovintos, 80 gramų
- Žirniai, švieži, 0.5 stiklinės
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Cukrus, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Krapai, smulkinti, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Kaulai ir rūkytas kumpis užpilami 1,5L vandens ir verdama. Išviręs sultinys perkošiamas per sietelį. Pirmiausia į sultinį sudedami žalumynai, po to — žalieji žirneliai ir mirkytos džiovintos slyvos, o po 10 min.— paruošti ungurio gabalai. Sriuba pasūdoma, įberiama pipirų, cukraus, krapų. Išvirusi sriuba tučtuojau paduodama valgyti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-02-24 11:07
Man skani sriuba ir vien iš ungurių
2010-09-07 13:15