Hamburgiška ungurio sriuba

Hamburgiška ungurio sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ungurys, šviežias, 500 gramų
  • Kiauliena, kaulai, 500 gramų
  • Kiauliena, kumpis, rūkytas, 125 gramai
  • Žalumynai, (įvairūs)
  • Slyvos, džiovintos, 80 gramų
  • Žirniai, švieži, 0.5 stiklinės
  • Druska
  • Pipirai, juodieji
  • Cukrus, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Krapai, smulkinti, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Kaulai ir rūkytas kumpis užpilami 1,5L vandens ir verdama. Išviręs sultinys perkošiamas per sietelį. Pirmiausia į sultinį sudedami žalumynai, po to — žalieji žirneliai ir mirkytos džiovintos slyvos, o po 10 min.— paruošti ungurio gabalai. Sriuba pasūdoma, įberiama pipirų, cukraus, krapų. Išvirusi sriuba tučtuojau paduodama valgyti.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
javas
2010-09-07 13:15
niam niam.... oku:
Mikas
2010-02-24 11:07
Man skani sriuba ir vien iš ungurių