Hamburgiškai troškinta žuvis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Žuvis, 600 gramų
- Bulvės, virtos, 500 gramų
- Žalumynai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Prieskoniai, žuvies
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Žalumynai sriubai nuvalomi ir stambiai supjaustomi, sudedami į puodą kartu su kitais prieskoniais ir svogūnu, viskas užpilama trupučiu vandens ir verdama. Paruošiama žuvis: nuvaloma, supjaustoma gabalais ir sudedama į verdantį vandenį. Iš išvirusios žuvies kruopščiai išrenkami kaulai. Iš aliejaus ir miltų paruošiamas baltasis užpilas: jis truputį atskiedžiamas žuvies sultiniu, pasūdomas, papipirinamas. Virtos bulvės supjaustomos griežinėliais, ant jų sudedama žuvis, kuri apipilama paruoštu užpilu ir paliekama, kad jo prisitrauktų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-02-16 15:43
Tai kas cia vistik turetu buti? Troskinys ar sriuba?