Hamburgiškai troškinta žuvis

Hamburgiškai troškinta žuvis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žuvis, 600 gramų
  • Bulvės, virtos, 500 gramų
  • Žalumynai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Prieskoniai, žuvies
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Žalumynai sriubai nuvalomi ir stambiai supjaustomi, sudedami į puodą kartu su kitais prieskoniais ir svogūnu, viskas užpilama trupučiu vandens ir verdama. Paruošiama žuvis: nuvaloma, supjaustoma gabalais ir sudedama į verdantį vandenį. Iš išvirusios žuvies kruopščiai išrenkami kaulai. Iš aliejaus ir miltų paruošiamas baltasis užpilas: jis truputį atskiedžiamas žuvies sultiniu, pasūdomas, papipirinamas. Virtos bulvės supjaustomos griežinėliais, ant jų sudedama žuvis, kuri apipilama paruoštu užpilu ir paliekama, kad jo prisitrauktų.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Regina
2010-02-16 15:43
Patiekalo pavadinimas - Hamburgiskai troskinta zuvis, o pagal recepta gaunasi sriuba...
Tai kas cia vistik turetu buti? Troskinys ar sriuba?