Įdaryta kepta kiauliena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kopūstai, 500 gramų
- Obuoliai, rūgštoki, 3 vienetai
- Druska
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiaulienos šoninė, su šonkauliais, 1.5 kilogramo
- Juodieji pipirai, malti
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Vieną svogūną susmulkinkite, sumaišykite su 1,5 šaukšto druskos ir 1 arbatiniu šaukšteliu pipirų. Šia mase įtrinkite mėsą. Odą keliose vietose įpjaukite. Laikykite 12 val.
Susmulkinkite kopūstą, obuolius supjaustykite kubeliais, įberkite truputį druskos bei pipirų, gerai išmaišykite.
Aštriu peiliu įpjaukite mėsą ir prikimškite ją kopūstų. Likusius kopūstus uždėkite ant viršaus. Į skardą įpilkite truputį aliejaus ir vandens, dėkite kepsnį, uždenkite jį folija ir kepkite orkaitėje 1,5 val. Po to nuimkite foliją ir kepkite dar apie 1 val. Patiekite karštą su virtomis bulvėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-01-11 10:07