Įdaryta kopūsto gūžė padaže

Įdaryta kopūsto gūžė padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kopūstai, 800 gramų
  • Grybai, džiovinti, 40 gramų
  • Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
  • Sūris, fermentinis, 100 gramų
  • Dešra, 60 gramų
  • Slyvos, džiovintos, 12 vienetų
  • Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
  • Krienai, tarkuoti, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Citrinų sultys
Gaminimo instrukcija:

Kopūsto gūžė supjaustoma į 4 dalis, dedama į pasūdytą, pasaldintą verdantį vandenį ir išverdama. Grybai išverdami, sumalami kartu su kietai virtais kiaušiniais ir kumpiu, pagardinama prieskoniais. Tos masės dedama tarp kopūsto lapų, suspaudžiama ir sudedama į riebalais išteptą indą. Išmirkytos slyvos išverdamos, ištrinamos pro sietelį, sudedami kiaušinių tryniai, tarkuoti krienai, pagardinama ir užpilama ant kopūstų. Viskas apkepama orkaitėje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Dina
2009-12-11 10:54