Įdaryta kopūsto gūžė padaže
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kopūstai, 800 gramų
- Grybai, džiovinti, 40 gramų
- Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
- Sūris, fermentinis, 100 gramų
- Dešra, 60 gramų
- Slyvos, džiovintos, 12 vienetų
- Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
- Krienai, tarkuoti, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Citrinų sultys
Gaminimo instrukcija:
Kopūsto gūžė supjaustoma į 4 dalis, dedama į pasūdytą, pasaldintą verdantį vandenį ir išverdama. Grybai išverdami, sumalami kartu su kietai virtais kiaušiniais ir kumpiu, pagardinama prieskoniais. Tos masės dedama tarp kopūsto lapų, suspaudžiama ir sudedama į riebalais išteptą indą. Išmirkytos slyvos išverdamos, ištrinamos pro sietelį, sudedami kiaušinių tryniai, tarkuoti krienai, pagardinama ir užpilama ant kopūstų. Viskas apkepama orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-12-11 10:54