Įdaryta lazanija
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Lakštiniai makaronai, lakštais, 8 vienetai
- Druska
- Baltieji pipirai, malti
- Poras, 2 vienetai
- Sūris, fermentinis, 400 gramų
- Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
- Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
- Lašiša, gabalėliais, 16 vienetų
Gaminimo instrukcija:
Lazanijos lakštus virkite pasūdytame vandenyje. Nuo nuplauto poro atskirkite 8 lapus ir atidėkite juos vėlesniam naudojimui. Tarkuotą fermentinį sūrį sumaišykite su grietine. Supilkite citrinų sultis, pasūdykite, įberkite pipirų.
Atsargiai išverskite lazanijos lakštus į kiaurasamtį, po to sudėkite juos ant medinės lentos. Ant kiekvieno lazanijos lakšto padėkite po poro lapą ir ant viršaus sūrio masės. Perpjaukite stačiakampius perpus ir ant kiekvieno keturkampio padėkite po gabalėlį lašišos. Tinka pridėti ir šparagų, galima improvizuoti. Susukite kvadratus vyniotiniais, suriškite juos poro juostelėmis, ant viršaus pabarstykite žalumynų, pavyzdžiui, petražolių arba čiobrelių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai