Įdaryta lydeka su daržovėmis ir majonezu

Įdaryta lydeka su daržovėmis ir majonezu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lydeka, vidutinio dydžio, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Morkos, virtos, 2 vienetai
  • Svogūnai, 1 galva
  • Majonezas, DAUMANTŲ , 100 gramų
  • Sviestas, 50 gramų
  • Batonas, 1 riekė
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Druska
  • Pipirai, (juodieji ir kvapnieji)
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Ridikai, baltas, 1 vienetas
  • Paprika, 0.5 vieneto
  • Spanguolės, 1 valgomasis šaukštas
  • Juodieji serbentai, 1 valgomasis šaukštas
  • Mandarinai, 1 vienetas
  • Poras, (žalia dalis), 3 lapai
Gaminimo instrukcija:
  1. Lydeką nuplauti, nusausinti, atskirti odą.žuvies mėsą nuvalyti nuo kaulo ir odos, odą pabarstyti druska.

  2. Batoną užmerkti piene.

  3. Vieną kiaušinį išvirti, atvėsinti.

  4. Svogūną susmulkinti, apkepti svieste.

  5. Žuvį, 1 morką, virtą kiaušinį, nuspaustą batono riekę sumalti du kartus. Įdėti susmulkintą česnaką, 3 v.š. Daumantų MangoMajo majonezo, suberti pipirus, druską, įmušti žalią kiautšinį, gerai išmaišyti. Jei įdaras sausokas,galima įpilti truputį pieno,kuriame mirko batonas.

  6. Įdarą sudėti į lydekos odą, kepimo indą sutepti aliejumi, įdėti lydeką ant pilvo, aptepti majonezu.

  7. kepti orkaitėje 150°C temperatūroje 1 val. 15 min.

  8. Atvėsinti, padėti į patiekimo indą, papuošti išpjaustytu baltu ridiku, morkomis, spanguolėmis, serbentais, poro lapeliais, mandarinu.

  9. Į išpjaustytą papriką patiekti padažą- likusį "MangoMajo" majonezą.

    Skanaus !

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Audronė
» Rašyti komentarą
» Komentarai