Įdaryta obuoliais antis

Įdaryta obuoliais antis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Antis, 1 vienetas
  • Obuoliai, 6 vienetai
  • Bulvės, 10 vienetų
  • Obelių aliejus
  • Kokosų pienas
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuplauti antį, aptepama aliejumi, įtrinama druska, pipirais (iš vidaus taip pat). Obuolius supjaustykite skiltelėmis ir jas sukišti į antį bei užsiųti. o kojas surišti.

  2. Įkaitinti orkaitę iki 220 °C temperatūros ir kepti 15 minučių. Tada šalia anties dėti bulves, apteptas aliejumi ir pabarstytas prieskoniais ir kepkite dar 1 valandą 200°C temperatūroje.



    Šaltinis: žurnalas "Moteris"

    Antys, žąsys, įdarytos obuoliais, grybais, lašiniais didikų buvo vieni pagrindinių šventinių patiekalų Lietuvos didikų virtuvėje.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Sandra
» Rašyti komentarą
» Komentarai