Įdaryta obuoliais antis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Antis, 1 vienetas
- Obuoliai, 6 vienetai
- Bulvės, 10 vienetų
- Obelių aliejus
- Kokosų pienas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Nuplauti antį, aptepama aliejumi, įtrinama druska, pipirais (iš vidaus taip pat). Obuolius supjaustykite skiltelėmis ir jas sukišti į antį bei užsiųti. o kojas surišti.
Įkaitinti orkaitę iki 220 °C temperatūros ir kepti 15 minučių. Tada šalia anties dėti bulves, apteptas aliejumi ir pabarstytas prieskoniais ir kepkite dar 1 valandą 200°C temperatūroje.
Šaltinis: žurnalas "Moteris"
Antys, žąsys, įdarytos obuoliais, grybais, lašiniais didikų buvo vieni pagrindinių šventinių patiekalų Lietuvos didikų virtuvėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai