Įdaryta paprika

Įdaryta paprika
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Paprika, 4 vienetai
  • Ryžiai, virti, 250 gramų
  • Kiaulienos faršas, 250 gramų
  • Pipirai, 2 žiupsneliai
  • Druska, 2 žiupsneliai
  • Pomidorų padažas, 250 mililitrų
  • Karis, 1 arbatinis šaukštelis
  • Aitrioji paprika, 1 vienetas
  • Vanduo, 100 mililitrų
  • Kalendra, sėklos, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Pipirą nuplauti, išimti sėklas (jeigu mėgstate aštriau, sėklas galite palikti).

  2. Sumaišyti ryžius ir faršą. Pagardinti druska bei pipirais. Dėti į puodą.

  3. Padaryti užpilą. Kario prieskonius ištirpinti vandenyje (vandenį galima pašildyti, kad kario prieskoniai lengviau ištirptų). Vandenį sumaišyti su pomidorų padažu. Pridėti smulkiai pjaustytų aitriųjų pipirų, kalendrų sėklų ir viską kruopščiai išmaišyti.

  4. Padažą pilti ant paprikų viršaus. Uždengti puodo dangtį bei troškinti paprikas 40 - 50 minučių. Karts nuo karto paprikas aplieti padažu.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
renata
2015-03-02 12:44
Skanu