Įdaryta višta
- Vištiena, 1 vienetas
- Morkos, 1 vienetas
- Petražolės
- Salierai, 0.5 vieneto
- Veršiena, 200 gramų
- Pienas, 1 stiklinė
- Batonas, 50 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
- Druska
Nuvalyta višta neskrodžiama, bet perpjaunama išilgai nugaros ir mėsa peiliu atskiriama nuo kaulų, paliekant sparnelių ir šlaunelių kaulelius. Mėsa paklojama ant stalo, nulyginama, pasūdoma ir susiuvama, paliekant nedidelę angą. Veršiena, vištienos likučiai ir išmirkytas piene batonas 2 kartus permalami. Į masę įmušamas kiaušinis, supilamas pienas, įberiama pipirų, pasūdoma ir išsukama iki purumo. Įdaras sukrečiamas į vištos odą ir užsiuvamas. Paruošta višta užpilama šaltu pasūdytu vandeniu, kartu sudedami pjaustyti morka, petražolė, salieras ir verdama ant mažos ugnies 1—1,5 valandos. Išvirusi mėsa atšaldoma sultinyje. Sultinys supilamas į formeles, kad sustingtų. Paduodant vištiena supjaustoma plonais gabalėliais, sudedama į pailgą pusdubenį, aplink dedami išversti iš formelių drebučiai (drebučiai paruošiami iš likusio sultinio) ir papuošiama daržovėmis.