Įdaryta vištienos krūtinėlė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, filė, 4 vienetai
- Sūris, fermentinis, 50 gramų
- Voveraitės, marinuotos, 1 sauja
- Petražolės, 1 pundelis
- Mairūnas, 1 žiupsnelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Iš voveraičių, tarkuoto fermentinio sūrio ir kapotų petražolių padarykite įdarą.
Vištienos krūtinėles įpjaukite išilgai, gerai išprieskoniuokite ir kimškite įdarą.
Smeiktugais susmeikite ir dėkite į kepimo formą pateptą aliejumi.
Pašaukite į orkaite kepti apie 40 minučių, periodiškai įpilant vandens.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-10-29 20:02