Įdaryta vištienos krūtinėlė

Įdaryta vištienos krūtinėlė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, filė, 4 vienetai
  • Sūris, fermentinis, 50 gramų
  • Voveraitės, marinuotos, 1 sauja
  • Petražolės, 1 pundelis
  • Mairūnas, 1 žiupsnelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš voveraičių, tarkuoto fermentinio sūrio ir kapotų petražolių padarykite įdarą.

  2. Vištienos krūtinėles įpjaukite išilgai, gerai išprieskoniuokite ir kimškite įdarą.

  3. Smeiktugais susmeikite ir dėkite į kepimo formą pateptą aliejumi.

  4. Pašaukite į orkaite kepti apie 40 minučių, periodiškai įpilant vandens.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Gražina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Regina
2017-10-29 20:02
Labai skanu