Įdarytas agurotis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Agurkai, ilgavaisis, 1 vienetas
- Kiauliena, 700 gramų
- Morkos, 2 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Česnakas, 2 skiltelės
- Sūris, fermentinis, 50 gramų
- Ryžiai, virti, 0.5 stiklinės
- Pienas, 50 mililitrų
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Agurotį nuplauti, perpjauti išilgai per pusę. Išskobti minkštimą su sėklom, pabarstyti druska.
Į maltą mėsą sudėti susmulkintą svogūną ir česnaką, įtarkuoti pusę morkos.
Sudėti ryžius, druską, pipirus,įpilti pieną, viską gerai išmaišyti.
Sudėti į aguročio puseles, pakraščiuose pakaišyti morkos griežinėliais.
Kepti orkaitėje 200 °C temp. temperatūroje 40 minučių.
Užberti tarkuoto sūrio ir dar pakepti kol sūris išsilydis ir gražiai apskrus.
Skanaus !
» Rašyti komentarą
» Komentarai