Įdarytas agurotis

Įdarytas agurotis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai, ilgavaisis, 1 vienetas
  • Kiauliena, 700 gramų
  • Morkos, 2 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Sūris, fermentinis, 50 gramų
  • Ryžiai, virti, 0.5 stiklinės
  • Pienas, 50 mililitrų
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Agurotį nuplauti, perpjauti išilgai per pusę. Išskobti minkštimą su sėklom, pabarstyti druska.

  2. Į maltą mėsą sudėti susmulkintą svogūną ir česnaką, įtarkuoti pusę morkos.

  3. Sudėti ryžius, druską, pipirus,įpilti pieną, viską gerai išmaišyti.

  4. Sudėti į aguročio puseles, pakraščiuose pakaišyti morkos griežinėliais.

  5. Kepti orkaitėje 200 °C temp. temperatūroje 40 minučių.

  6. Užberti tarkuoto sūrio ir dar pakepti kol sūris išsilydis ir gražiai apskrus.

    Skanaus !

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Audronė
» Rašyti komentarą
» Komentarai