Įdarytas batonas prie sriubos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pienas, 250 mililitrų
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Mielės, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Miltai
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Krapai
- Petražolės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Į šiltą pieną įmaišykite mieles, cukrų ir kelis šaukštus miltų.
Leiskite pastovėti 20 minučių.
Po to į tešlą įmaišykite sviestą, kiaušinį, druską.
Pradėti palaipsniui pridėti miltų, kad tešla taptų minkšta ir elastinga.
Minkyti su maišytuvu 3-4 minutes. Uždenkite tešlą ir leisti pastovėti valandą.
Tešlą iškočioti, pabarstyti krapais (kad krapai būtų sultingesni, galima prieš tai sumaišyti su druska) ir petražolėmis ir susukti vyniotinį.Uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti dar valandą, tešla smarkiai padidėja.
Vyniotinį galima pabarstyti sezamų seklomis.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje, iki 180°C temp. apie 30 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai