Įdarytas maltos mėsos kepsnys

Įdarytas maltos mėsos kepsnys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Batonas, riekės, 3 vienetai
  • Kiaušiniai, virti, 2 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Taukai (kiaulių), 5 valgomieji šaukštai
  • Kiauliena, 100 gramų
  • Jautiena, 300 gramų
  • Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, virti, 1 vienetas
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:

Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas svieste, batonas išmirkomas. Mėsa, svogūnas ir batonas sumalami. Į masę įberiama pipirų, druskos, įmušamas kiaušinis. Viskas gerai suminkoma. Ant lentos paberiama džiūvėsėlių, dedama mėsa ir suformuojamas pailgas plokščias gabalas. Į vidurį sudedama eilė kietai virtų kiaušinių ir uždengiama mėsa — padaromas pailgas kepsnys. Jis apvoliojamas džiūvėsėliais, dedamas į skardą, išteptą riebalais, ir kepamas orkaitėje, palaistant riebalais. Maždaug po 40 min. iškepa ir ataušęs supjaustomas 1,5 cm storio griežinėliais. Jie sudedami į pusdubenį ir puošiami petražolių lapeliais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
alia
2017-03-20 08:58
receptas gal geras , taciau idaras tai ne toks kaip parasyta , nuotraukoj matos darzoves
sima
2011-11-21 16:34
receptas