Įdarytas maltos mėsos kepsnys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Batonas, riekės, 3 vienetai
- Kiaušiniai, virti, 2 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Taukai (kiaulių), 5 valgomieji šaukštai
- Kiauliena, 100 gramų
- Jautiena, 300 gramų
- Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, virti, 1 vienetas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Petražolės
Gaminimo instrukcija:
Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas svieste, batonas išmirkomas. Mėsa, svogūnas ir batonas sumalami. Į masę įberiama pipirų, druskos, įmušamas kiaušinis. Viskas gerai suminkoma. Ant lentos paberiama džiūvėsėlių, dedama mėsa ir suformuojamas pailgas plokščias gabalas. Į vidurį sudedama eilė kietai virtų kiaušinių ir uždengiama mėsa — padaromas pailgas kepsnys. Jis apvoliojamas džiūvėsėliais, dedamas į skardą, išteptą riebalais, ir kepamas orkaitėje, palaistant riebalais. Maždaug po 40 min. iškepa ir ataušęs supjaustomas 1,5 cm storio griežinėliais. Jie sudedami į pusdubenį ir puošiami petražolių lapeliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-11-21 16:34
receptas
2017-03-20 08:58