Įdarytas moliūgas

Įdarytas moliūgas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Moliūgai, nedidelis, 1 vienetas
  • Mėsa, malta, 500 gramų
  • Druska
  • Aliejus
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:

Atsargiai nupjauti, kaip kepuraitę, moliūgo viršūnę, šaukštu išskobti minkštimą ir moliūgo vidų pasūdyti druska.Mėsos faršą pabarstyti druska ir pipirais, įdaryti moliūgėlį. Uždengti "kepuraite". Orkaitę įkaitinti iki 200°C temp. Kepti apie 40 min. Reikėtų moliūgą periodiškai patepti aliejumi.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą