Įdaryti bobausiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bobausiai, 10 vienetų
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 0.5 stiklinės
- Mėsa, virta
- Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Labai gerai nuplautos bobausių kepurėlės iš apačios išskobiamos, į tuštumas pridedama įdaro. Grybai sudedami į puodą viena eile, užpilami ištirpintu sviestu bei grietine ir troškinami.
Įdarui imamas iš kepurėlių išskobtas minkštimas, pridedama smulkiai sukapotos mėsos, pipirų, sviesto, kiaušinio, batono, druskos, pakepinto svogūno. Viskas gerai išmaišoma, ir ta mase įdaromi grybai.
Įdaryti bobausiai patiekiami su pomidorais, agurkais ir virtomis bulvėmis. Juos galima paduoti ir prie troškintos mėsos, kaip priedą.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-04-28 11:51
Fantastika... Gal čia apie briedžiukus? Nes bobausius prieš gaminant reikia 2-3 kartus nuvirti po 10-15 min. ir nuovirą išpilti. Jūs norite žmones nunuodyti?????
2016-05-01 10:16
Bobausiai yra valgomi, tik prieš juos vartojant, reikia nuvirti 3 kartus po 15 min. keičiant vandenį, o tada jau jų tikrai nepavyks įdaryti, bet jie puikūs pakepti svieste su grietine.
O tokiu būdu, gal geriau įdarinekite šampinjonus.
Sėkmės