Įdaryti bulvių kukuliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, milteliai, kukuliams, 220 gramų
- Jautiena, malta, 100 gramų
- Džiūvėsėliai, 1 valgomasis šaukštas
- Garstyčios, aštrios, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Svogūnai, 1 vienetas
- Česnakas, 1 skiltelė
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Pomidorai, konservuoti, lupti, 435 mililitrai
- Paprika, malta
Gaminimo instrukcija:
Paruošti tešlą kukuliams (pagal gamintojų rekomendacijas ant pakelio). Maltą mėsą sumaišyti su džiūvėsėliais, garstyčiomis, prieskoniais, smulkiai pjaustytu svogūnu ir agurku. Paskaninti mėgstamais prieskoniais. Iš tešlos suformuoti 8 kukulius ir juos įdaryti mėsos faršu. Užvirinti apie 2 l pasūdyto vandens.
Nuluptą svogūną ir česnaką supjaustyti kubeliais, patrokšinti su šaukštu aliejaus, sudėti pjaustytus pomidorus. padažą virti apie 10 minučių.
Pasūdytame vandenyje išvirti kukulius. Padažą pagardinti pagal skonį. Šoninę supjaustyti kubeliais ir pačirškinti su šaukštu aliejaus.
Graibštu išgriebti kukulius ir sudėti į lėkštes. apibarstyti pakepinta šonine ir patiekti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai