Įdaryti burokėliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Burokėliai, virti, 4 vienetai
- Kiaulienos faršas, 200 gramų
- Sūris, fermentinis, 100 gramų
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Česnakas, 3 skiltelės
- Svogūnai, 1 vienetas
- Petražolės
- Sultinys, kubelis, 1 vienetas
- Prieskoniai
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Burokėlius išskobiame, svogūną, česnaką ir petražoles susmulkiname. Aliejuje apkepiname svogūnus, sudedame faršą, apkepiname, suberiame česnakus ir petražoles ir baigiame kepti. Šiuo įdaru pripildome burokėlius. Ant viršaus uždedame majonezo. Padarome stiproką sultinį. Sūrį sutarkuojame. Į kepimo indą įpilame sultinio ir kepame 200C orkaitėje apie 10 min. Išimame, užberiame sūrio ir dar pakepame apie 5 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-05-04 17:49
Virtus. Parašyta pradžioje recepto. Man dar skaniau buvo su virtais ir paraugintais porą dienų.
2011-05-04 16:45
o kokius borekelius reik virtus ar zalius isskobt?
2013-10-05 23:20