Įdaryti burokėliai su riešutais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Burokėliai, virti, 4 vienetai
- Citrinos, išspausta, 0.5 vieneto
- Svogūnai, 1 vienetas
- Lazdyno riešutai, 0.5 stiklinės
- Actas, 0.5 stiklinės
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Baravykai, ar kiti grybai, troškinti, 0.5 stiklinės
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Kvapieji pipirai, malti
- Petražolės
- Druska
- Vanduo
Gaminimo instrukcija:
Burokėlių vidus išskobiamas —paliekama tik plona sienelė. Jos kraštai dantytai išpjaustomi. Taip paruošti burokėliai 2 val. palaikomi marinate. Išskobta burokėlių dalis, svogūnas ir grybai supjaustomi, pakepinami su aliejumi, pašlakstomi citrinos sultimis, apibarstomi riešutais, pipirais, druska, ir viskas sumaišoma. Tada į iš marinato išimtus burokėlius pridedama paruošto įdaro, užpilama majonezo, įsmaigstoma petražolių lapelių. Viskas sudedama į plokščią lėkštę arba ant salotų lapų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai