Įdaryti burokėliai su riešutais

Įdaryti burokėliai su riešutais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Burokėliai, virti, 4 vienetai
  • Citrinos, išspausta, 0.5 vieneto
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Lazdyno riešutai, 0.5 stiklinės
  • Actas, 0.5 stiklinės
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Baravykai, ar kiti grybai, troškinti, 0.5 stiklinės
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Kvapieji pipirai, malti
  • Petražolės
  • Druska
  • Vanduo
Gaminimo instrukcija:

Burokėlių vidus išskobiamas —paliekama tik plona sienelė. Jos kraštai dantytai išpjaustomi. Taip paruošti burokėliai 2 val. palaikomi marinate. Išskobta burokėlių dalis, svogūnas ir grybai supjaustomi, pakepinami su aliejumi, pašlakstomi citrinos sultimis, apibarstomi riešutais, pipirais, druska, ir viskas sumaišoma. Tada į iš marinato išimtus burokėlius pridedama paruošto įdaro, užpilama majonezo, įsmaigstoma petražolių lapelių. Viskas sudedama į plokščią lėkštę arba ant salotų lapų.

» Rašyti komentarą
» Komentarai