Įdaryti dideli pievagrybiai

Įdaryti dideli pievagrybiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pievagrybiai, dideli, 10 vienetų
  • Mėsa, malta, 100 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Sūris, DŽIUGAS tarkuotas, 50 gramų
  • Petražolės
  • Aliejus
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuplauti ir nudžiovinti pievagrybius. Grybų kotelius nupjauti ir susmulkinti.

  2. Nuvalyti ir smulkiai supjaustyti svogūną.

  3. Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudėti mėsos faršą ir pakepinti 4- 6 min., vėliau sudėti svogūną ir smulkintus pievagrybių kotus, uždengus dar patroškinti 5-7 min. Pasūdyti ir įberti pipirų (arba mėgstamų prieskonių).

  4. Atskirame inde sumaišyti džiovintas petražoles, druską bei aliejų. Gautu marinatu aptepti pievagrybių galvutes ir užpildyti jas faršo įdaru, o viršų pabarstyti sūriu.

  5. Kepti orkaitėje įkaitintoje iki 200°C temp. apie 15 – 20 min.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: silvijuma
» Rašyti komentarą
» Komentarai