Įdaryti dideli pievagrybiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pievagrybiai, dideli, 10 vienetų
- Mėsa, malta, 100 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Sūris, DŽIUGAS tarkuotas, 50 gramų
- Petražolės
- Aliejus
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Nuplauti ir nudžiovinti pievagrybius. Grybų kotelius nupjauti ir susmulkinti.
Nuvalyti ir smulkiai supjaustyti svogūną.
Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudėti mėsos faršą ir pakepinti 4- 6 min., vėliau sudėti svogūną ir smulkintus pievagrybių kotus, uždengus dar patroškinti 5-7 min. Pasūdyti ir įberti pipirų (arba mėgstamų prieskonių).
Atskirame inde sumaišyti džiovintas petražoles, druską bei aliejų. Gautu marinatu aptepti pievagrybių galvutes ir užpildyti jas faršo įdaru, o viršų pabarstyti sūriu.
Kepti orkaitėje įkaitintoje iki 200°C temp. apie 15 – 20 min.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai