Įdaryti jautienos kepsneliai

Įdaryti jautienos kepsneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Faršas, jautienos, 700 gramų
  • Bulvės, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
Įdarui:
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Paprika, smulkiai pjaustytos, 100 gramų
  • Pienas, 0.25 stiklinės
  • Žalumynai, smulkinti, 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Dižono garstyčios
Pabarstymui:
  • Fermentinis sūris, tarkuotas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Nulupti bulvę, sutarkuoti smulkia tarka, dalį sulčių nugręžti ir sumaišyti su jautienos faršu, įmušti 1 kiaušinį, barstyti druskos ir pipirų. Viską išmaišyti.

  2. Kepti omletą: suplakti 3 kiaušinius ir pieną, įmaišyti smulkiai pjaustytas paprikas, trintą česnaką, dėti žalumynus, garstyčias ir kepti. Omletą supjaustyti juostelėmis.

  3. Imti faršo masę, formuoti kepsnį ir įdaryti jį omleto juostelėmis. Kepsnius apkepti keptuvėje iš abiejų pusių, o tada dėti į kepimo skardą, užbarstyti sūrio ir kepti orkaitėje, kol sūris gražiai apskrus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Vilma
» Rašyti komentarą
» Komentarai