Įdaryti makaronai "Cannelloni"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aliejus
- Druska, padažui
- Juodieji pipirai, padažui
- Sviestas, padažui, 50 gramų
- Miltai, padažui, 3 valgomieji šaukštai
- Pienas, padažui, 1 litras
- Druska, padažui
- Svogūnai, 200 gramų
- Česnakas, 3 skiltelės
- Sūris, fermentinis, 150 gramų
- Makaronai, cannelloni, 250 gramų
- Kiaulienos faršas, 500 gramų
- Pomidorai, 500 gramų
- Juodieji pipirai, padažui
Gaminimo instrukcija:
Sukapojame svogūnus ir česnakus.
Nulupame nuo pomidorų odeles ir supjaustome kubeliais.
Įkaitiname keptuvėje aliejaus ir pirmiausiai pakepiname svogūnus ir česnakus. Po to sudedame faršą, pomidorus, prieskonius ir kepiname dar iki 15 min.
Ištirpiname sviestą, įmaišome miltus ir supilame pieną. Įmaišome druską ir pipirus. Verdame maišant tol, kol pradeda tirštėti.
Į makaronų vamzdelius pridedame faršo. Sudedame makaronus į kepimo indą ir supilame padažą. Kepame 30 minučių 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje. Po to apibarstome sūriu ir kepame dar 10-15 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-02-21 19:28
Makaronus reikia naudoti nevirtus, kepta farsa grusti i nevirta makarona. PATARIMAS: kimsti makaronus kuo greiciau, nes jie pastoveja pradeda trukineti. tad reikia but ppasiruosus padaza.
skonis nera labai ypatingas, bet valgomi.
skonis nera labai ypatingas, bet valgomi.
2015-01-05 20:48
As tai visada pirmiausiai kelioms sekundems imerkiu makaronus i verdanti vandeni.mesos nekepinu.i ta farsa pritarkuoju surio dar sumaisau as manau kiek vieno yra kitoks skonis negali visiems sutapt viskas
2014-11-02 13:39
nesamone totali!!!!!!!!! kas deda kepinta farsa i canelioni? koks cia padazas su miltais ir pienu? beshamelis? be rysio krc
2014-10-01 13:01
tai farsas dedamas i vamzdelius kepintas ?
2016-11-20 12:32