Įdaryti makaronų vamzdeliai su pievagrybiais

Įdaryti makaronų vamzdeliai su pievagrybiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Makaronai, vamzdeliai, 5 vienetai
  • Pievagrybiai, 15 vienetų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Sūris, fermentinis, 50 gramų
  • Sviestas, 25 gramai
  • Druska
  • Juodieji pipirai, malti
  • Krapai
  • Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Makaronus virkite pasūdytame vandenyje 10 min. 5 pievagrybius palikite, o kitus susmulkinkite ir pakepkite keptuvėje su sviestu bei susmulkintu svogūnu. Kepkite tol,
kol svogūnas suminkštėja, įberkite prieskonių.
Šios masės prikimškite į makaronus. Juos sudėkite į skardą, apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepkite orkaitėje,
kol sūris apkeps.
Žalius pievagrybius perpjaukite, pabarstykite druska ir apšlakstykite citrinų sultimis.
Į lėkštę sudėkite keptus makaronus, papuoškite susmulkintais krapais ir pievagrybiais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Linksmute
2010-01-13 19:45
Ka prikimsti i tu makaronu vidu - fantazijos reikalas. Manau tiktu ir pakeptos darzoves , ir farsas ir spinatai ir t.t....
lora.
2010-01-13 16:47
šiaip visai nieko, tik, akd pievagrybių nelabai mėgstu.
bet patiekalas atrodė gražiai, na, ir galima sakyt, buvo tikrai skanus.