Įdaryti makaronų vamzdeliai su pievagrybiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Makaronai, vamzdeliai, 5 vienetai
- Pievagrybiai, 15 vienetų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Sūris, fermentinis, 50 gramų
- Sviestas, 25 gramai
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Krapai
- Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Makaronus virkite pasūdytame vandenyje 10 min. 5 pievagrybius palikite, o kitus susmulkinkite ir pakepkite keptuvėje su sviestu bei susmulkintu svogūnu. Kepkite tol,
kol svogūnas suminkštėja, įberkite prieskonių.
Šios masės prikimškite į makaronus. Juos sudėkite į skardą, apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepkite orkaitėje,
kol sūris apkeps.
Žalius pievagrybius perpjaukite, pabarstykite druska ir apšlakstykite citrinų sultimis.
Į lėkštę sudėkite keptus makaronus, papuoškite susmulkintais krapais ir pievagrybiais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-01-13 16:47
šiaip visai nieko, tik, akd pievagrybių nelabai mėgstu.
bet patiekalas atrodė gražiai, na, ir galima sakyt, buvo tikrai skanus.
bet patiekalas atrodė gražiai, na, ir galima sakyt, buvo tikrai skanus.
2010-01-13 19:45