Įdaryti maltiniai

Įdaryti maltiniai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Obuoliai, džiovinti, 100 gramų
  • Džiūvėsėliai, 1 stiklinė
  • Apelsinai, 2 vienetai
  • Jogurtas, natūralus, 200 gramų
  • Vištienos filė, 500 gramų
  • Duona, juoda, 200 gramų
  • Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Česnakas, 2 vienetai
  • Razinos, 50 gramų
  • Juodieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:

Razinas ir obuolius išmirkykite šiltame virintame vandenyje. Duoną supjaustykite riekelėmis, nupjaukite pluteles, pamirkykite piene ir išgriebę atsargiai nuspauskite. Česnakus susmulkinkite. Vištieną nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir sumalkite. Sudėkite mirkytą duoną, įmuškite kiaušinį ir suminkykite. Išmirkusius obuolius susmulkinkite ir sumaišykite su razinomis. Iš faršo darykite paplotėlius, ant kiekvieno užkrėskite po šaukštą džiovintų vaisių masės ir suformuokite pailgus maltinius. Pavoliokite džiūvėsėliuose ir iškepkite riebaluose. Jogurtą išplakite su apelsinų sultimis ir kiaušinio tryniu. Plakdami suberkite cukrų. Gautu padažu apliekite karštus maltinius.
Tiekite su biriai virtais ryžiais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai