Įdaryti piepagrybiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pievagrybiai, (kuo didesni), 5 vienetai
- Kiauliena, (nugarinė), 300 gramų
- Sūris, 200 gramų
- Majonezas, 50 mililitrų
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Nuo grybų nupjauti kotelius. Smulkiai supjaustyti.
Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais.
Sūri stambiai sutarkuoti.
Grybus gardinti druska, pipirais. Mėsą sumaišyti su pjaustytais koteliais. Pasūdyti. Ant grybus dėti mėsą, sutepti majonezu. Įdėti į orkaitę, įkaitinta iki 200 laipsnių. Kepti 30 minučių. Pabarstyti sūriu. Išjungti orkaitę ir leisti grybams pastovėti apie 10 minutės.
Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai