Įdaryti pievagrybiai

Įdaryti pievagrybiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, faršas, 300 gramų
  • Pievagrybiai, 50 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Sūris, 200 gramų
  • Svogūnų laiškai, 1 pundelis
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
  1. Pievagrybius nuplauti, nusausinti ir atskirti kepurėles. Paruošti faršą su prieskoniais, smulkintais svogūnais bei česnaku.

  2. Įdėti į faršą majonezą ir gerai išmaišyti.

  3. Įdaryti faršu pievagrybių kepurėles.

  4. Kepti orkaitėje apie 20 minučių. Paskui užberti tarkuoto sūrio bei svogūno laiškų. Kepti dar apie 10 min.

    Skanaus

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Svetlana
» Rašyti komentarą
» Komentarai