Įdaryti pievagrybiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, faršas, 300 gramų
- Pievagrybiai, 50 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Česnakas, 2 skiltelės
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Sūris, 200 gramų
- Svogūnų laiškai, 1 pundelis
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Pievagrybius nuplauti, nusausinti ir atskirti kepurėles. Paruošti faršą su prieskoniais, smulkintais svogūnais bei česnaku.
Įdėti į faršą majonezą ir gerai išmaišyti.
Įdaryti faršu pievagrybių kepurėles.
Kepti orkaitėje apie 20 minučių. Paskui užberti tarkuoto sūrio bei svogūno laiškų. Kepti dar apie 10 min.
Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai