Įdaryti pievagrybiai

Įdaryti pievagrybiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Druska
  • Pievagrybiai, 6 vienetai
  • Mėsa, virta arba derša, 50 gramų
  • Putpelės kiaušiniai, 4 vienetai
  • Sūris, fermentinis, 50 gramų
  • Žalumynai
  • Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Užpilkite pievagrybius vedančiu vandeniu ir palaikykite 10 minučių. Nusausinkite. Išpjaukite grybų kotelius.
Virtus putpelių kiaušinius ir mėsą smulkiai supjaustykite. Sudėkite į pievagrybių kepurėles.
Įberkite žalumynų ir prieskonių. Aptepkite majonezu ir užbarstykite sūriu.
Kepkite 10 minučių 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2012-12-24 12:22
as kepiau orkaitej 180 laipsniu 15min...tik nuploviau isemiau kotelius..vietoj koteliu idejau feta surio...sudyti nieko nesudziau nes feta ir taip suri..
vilma
2012-01-19 10:35
ESU PANASIUS GRYBUKUS KEPUS TI IDARAS BUVO SU GRUDETA VARSKE IRGI LABAI SKANIAI GAVOS