Įdaryti pievagrybiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Pievagrybiai, 6 vienetai
- Mėsa, virta arba derša, 50 gramų
- Putpelės kiaušiniai, 4 vienetai
- Sūris, fermentinis, 50 gramų
- Žalumynai
- Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Užpilkite pievagrybius vedančiu vandeniu ir palaikykite 10 minučių. Nusausinkite. Išpjaukite grybų kotelius.
Virtus putpelių kiaušinius ir mėsą smulkiai supjaustykite. Sudėkite į pievagrybių kepurėles.
Įberkite žalumynų ir prieskonių. Aptepkite majonezu ir užbarstykite sūriu.
Kepkite 10 minučių 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-01-19 10:35
ESU PANASIUS GRYBUKUS KEPUS TI IDARAS BUVO SU GRUDETA VARSKE IRGI LABAI SKANIAI GAVOS
2012-12-24 12:22