Įdaryti pievagrybiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pievagrybiai, 12 vienetų
- Morkos, 120 gramų
- Česnakas, 30 gramų
- Dešra, chorizzo , 60 gramų
- Sūris, 60 gramų
- Majonezas, 50 gramų
- Džiovintas raudonėlis, 1 gramas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Pievagrybius nuplauti, kotelius nulaužti.
Morkas sutarkuoti smulkia tarka, česnakus išspausti. Suberti tarkuotą sūrį, mažais kubeliais pjaustytą dešrą. Suberti prieskonius ir įdėti majonezą. Viską gerai išmaišyti.
Paruoštą įdarą sudėti į pievagrybių kepurėles.
Sudėti ant kepimo skardos ir įkaitintoje iki +160°C orkaitėje ir kepti apie 10 minučių.
Prieš tiekiant pabarstyti raudonėliais. Galima tiekti kaip karštą ir kaip šaltą užkandį.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-12-13 10:34