Įdaryti pievagrybiai

Įdaryti pievagrybiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pievagrybiai, 12 vienetų
  • Morkos, 120 gramų
  • Česnakas, 30 gramų
  • Dešra, chorizzo , 60 gramų
  • Sūris, 60 gramų
  • Majonezas, 50 gramų
  • Džiovintas raudonėlis, 1 gramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Pievagrybius nuplauti, kotelius nulaužti.

  2. Morkas sutarkuoti smulkia tarka, česnakus išspausti. Suberti tarkuotą sūrį, mažais kubeliais pjaustytą dešrą. Suberti prieskonius ir įdėti majonezą. Viską gerai išmaišyti.

  3. Paruoštą įdarą sudėti į pievagrybių kepurėles.

  4. Sudėti ant kepimo skardos ir įkaitintoje iki +160°C orkaitėje ir kepti apie 10 minučių.

  5. Prieš tiekiant pabarstyti raudonėliais. Galima tiekti kaip karštą ir kaip šaltą užkandį.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Žavinta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
renata
2014-12-13 10:34
as irgi toki darau bet tik su farsu