Įdaryti pievagrybiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pievagrybiai, dideli, 10 vienetų
- Mėsa, kiaulienos ir jautienos faršas, 700 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Druska
- Batonas, sužiedėjęs, 2 riekės
- Česnakas, 1 skiltelė
- Krapai
- Pipirai
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Pievagrybius nuplauname, nusausiname, išpjauname kotelius ir šiek tiek išskobiame jo vidų, kad daugiau tilptų faršo.
Keptuvėje pakepiname susmulkintą svogūną ir česnaką. Tada į faršą įmušame kiaušinius, sudedame vandenyje išmirkytą batoną, įdedame druską, pipirus, faršo prieskonius, sudedame pakepintą svogūną su česnaku ir paruošiame faršą.
Į kiekvieną pievagrybį dedame faršo ir pašauname į 200° temp. įkaitintą orkaitę. Kepame 20 - 30 min. Iškeptus pievagrybius patiekiame pabarstytus šviežiais krapais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai