Įdaryti pievagrybiai

Įdaryti pievagrybiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pievagrybiai, dideli, 10 vienetų
  • Mėsa, kiaulienos ir jautienos faršas, 700 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Druska
  • Batonas, sužiedėjęs, 2 riekės
  • Česnakas, 1 skiltelė
  • Krapai
  • Pipirai
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Pievagrybius nuplauname, nusausiname, išpjauname kotelius ir šiek tiek išskobiame jo vidų, kad daugiau tilptų faršo.
Keptuvėje pakepiname susmulkintą svogūną ir česnaką. Tada į faršą įmušame kiaušinius, sudedame vandenyje išmirkytą batoną, įdedame druską, pipirus, faršo prieskonius, sudedame pakepintą svogūną su česnaku ir paruošiame faršą.
Į kiekvieną pievagrybį dedame faršo ir pašauname į 200° temp. įkaitintą orkaitę. Kepame 20 - 30 min. Iškeptus pievagrybius patiekiame pabarstytus šviežiais krapais.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą
» Komentarai