Įdaryti svogūnai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Svogūnai, 500 gramų
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Mėsa, virta, 300 gramų
- Džiūvėsėliai
- Juodieji pipirai
- Druska
- Sultinys
- Pienas
- Krapai
Gaminimo instrukcija:
Svogūnai nulupami, apverdami, jiems nupjaunama viršūnėlė ir išskobiamas vidurys. Prikimšti įdaro svogūnai sudedami į riebaluotą negilų puodą, ant jų viršaus uždedama po truputį sviesto. Kepama orkaitėje, kol paviršius pagelsta. Tada įpilama truputį sultinio, grietinės ir vis palaistant baigiama kepti.
Įdarui išskobta svogūnų dalis pakepinama svieste, pridedama maltos mėsos, pienu sudrėkintų džiūvėsėlių, grietinės, druskos, pipirų ir viskas sumaišoma, įdaryti svogūnai tiekiami pašildytame pusdubenyje, užpilti iškoštu padažu, kuriame kepė, apibarstyti krapais. Prie jų tinka virtos ar keptos bulvės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai