Įdaryti svogūnai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sūris, fermentinis, 70 gramų
- Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Svogūnai, dideli, 3 vienetai
- Mėsa, malta, 300 gramų
- Svogūnai, smulkaii pjaustyti, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Nuluptus svogūnus nupjaukite prie šaknų. Svogūnus perpjaukite pusiau ( skersai ) , atskirkite vieną nuo kito sluoksnius. Gauname 7 - 10 '' dubenėlių ''. Juos nuplikykite verdančiu vandeniu. Paruoškite įdarą. Į faršą dėkite smulkiai pjaustytą svogūną, kubeliais pjaustytą papriką, kiaušinių trynius, krakmolą, druskos, prieskonius ir smulkiai tarkuotą fermentinį sūrį (trupučiuką palikite viršui apibarstyti) . Viską kruopščiai išmaišykite. Svogūnus dėkite į riebalais pateptą kepimo skardą, į vidurį dėkite įdaro, ant viršaus pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite apie 30 min. 220 °C temperatūroje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai