Įdaryti svogūnai itališkai

Įdaryti svogūnai itališkai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, kumpis, 50 gramų
  • Bandelės, 1 vienetas
  • Svogūnai, 6 vienetai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Sūris, tarkuotas, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Pipirai, juodieji
  • Petražolės, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
  • Margarinas, 50 gramų
  • Cukrus, 30 gramų
  • Sultinys, mėsos, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Kumpis smulkiai supjaustomas, sumaišomas su mirkyta bei sumaigyta bandele. Iš įdarymui skirtų svogūnų galvučių vidaus išimami lakšteliai, jie smulkiai supjaustomi, sumaišomi su kiaušiniu, petražolėmis bei sūriu, druska ir pipirais. Šio įdaro prikimšti svogūnai sudedami į aliejumi išteptą puodą, apipilami su svieste pakepintu cukraus uždaru, praskiestu mėsos sultiniu, ir 40 min. troškinami.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Pffff
2014-12-23 18:02
Wow, labai "išsamus" receptas. O tai kur keliauja kumpis su bandele? Ciucikui ar kisikui? Nenustebčiau jei paaiškėtų, kad tas kumpis ir kiaušinis turi būti dar ir virti... O norėjosi pabandyti... Tokiam rizikingam patiekalui reikia itin išsamaus recepto... Nerizikuosiu...